26/11/11

Natius de la selva Amazònica (Part 2)

A part dels natius de la zona, també hi ha més persones. Persones? Bé, les podem considerar persones? Perquè dic això? Hi ha tribus que viuen dins la selva Amazònica del qual no ha tingut mai cap contacte amb cap ésser humà de la actualitat. Els experts afirmen que aproximadament un nombre de 50 tribus habiten al cor de la selva Amazònica i que mai ha tingut contacte amb el món exterior, és a dir, que no han evolucionat. Tribus que encara viuen en cabanes primitives, que s’alimenten de la caça, dels fruits naturals i de la pesca: no coneixen ni l’agricultura, ni un llenguatge actual, ni armes modernes ni res. Encara van amb llances i arcs, destrals i poques eines més que fan servir per caçar, pescar o tallar arbres. Un exemple de tribus, de la qual, només és poden trobar tribus així a la selva Amazònica segons els experts, per què és un lloc on no s’ha recorregut tot i hi ha moltes coses sense saber del seu interior i més profund racó, doncs aquest és l’únic lloc on se’n tenen proves: el 2008, un helicòpter sobrevolava la selva Amazònica mentre estava amb observació del terreny, quan de sobte, es van adonar que estaven sent “atacats” amb fletxes. Lògicament, l’helicòpter no va rebre danys, ja que simplement eren fletxes que amb prou feines arribaven als 30 metres. Una de les fotos que van fer d’aquesta petita tribu Amazònica totalment desconeguda va ser aquesta:

Investigadors van anar més tard als voltants i van ser atacats per aquesta tribu. En van matar uns sis o set, però se’n van escapar bastants. Anaven armats amb armes primitives i algunes avançades, com arcs, llances, sarbatanes, etc.

Tribus com aquestes encara n’hi ha moltes més amagades al cor de la selva, vivint tranquil·lament i aïllats de l’exterior, sense cap interès a donar-se a conèixer.

No hay comentarios:

Publicar un comentario